A A A K K K
для людей із порушенням зору
Барашівська громада
Житомирська область, Звягельський район

Депутати Барашівської ОТГ проти погодження продажу на аукціоні дозволів на видобуток бурштину у Барашах

Дата: 17.07.2018 10:00
Кількість переглядів: 1335

Депутати Барашівської сільської ради ОТГ звернулися до Голови обласної ради - Ширми В.В., депутата обласної ради - Довгополого Ю.Д., депутатів Житомирської обласної ради із проханням не голосувати за проект рішення обласної ради на 17 сесії VІІ скликання «Про погодження продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки, бурштину ділянки «Бараші» площею 311,9 га, яка знаходиться в Ємільчинському районі Житомирської області», щоби дати можливість розпоряджатися цими землями за межами населених пунктів самій громаді. Передача цих земель до ОТГ, відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 січня 2018 р. №60-р «Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад», запланована на листопад 2018 року.
Депутати також звернули увагу на те, що дане питання не було погоджено з Барашівською сільською радою. В даний час на цих землях випасається громадська худоба і у випадку прийняття такого рішення, випасати її не буде де. Окрім того, мешканці громади занепокоєні можливим суттєвим погіршенням екологічної ситуації в регіоні.
Окремо депутати звернулися до Народного депутата України - Литвина В.М. з проханням звернутися до депутатів Житомирської обласної ради, щоб ті не голосували за вищезазначений проект рішення.

Депутати Барашівської сільської ради ОТГ:

Корнійчук Л.І., Шевчук Н.О., Петренко В.М., Руденко Н.М., Поліщук О.О., Кручковський С.П., Бордюг В.О., Ковнацький К.Л., Матвієнко М.П., Голяченко О.А., Гаврилюк І.В., Бондарчук В.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь