Барашівська громада
Житомирська область, Звягельський район

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ ОПЕРАТОРІВ РИНКУ

Дата: 12.12.2022 14:42
Кількість переглядів: 199

В зв’язку з ситуацією, яка склалася внаслідок пошкодження енергосистеми в Україні, зокрема в Житомирській області, що може спричинити довготривалу відсутність електроенергії, Ємільчинське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області наголошує про необхідність додержання операторами ринку умов зберігання харчових продуктів під час їх обігу.

      Звертаємось до операторів ринку з метою максимально забезпечити належні умови, зокрема дотримання температурного режиму під час зберігання харчових продуктів.

       Підготуйтесь до надзвичайних ситуацій з електрикою, розробіть план заходів на випадок відключення електроенергії, проведіть навчання персоналу щодо забезпечення належних умов зберігання харчових продуктів.

      Рекомендуємо заздалегідь придбати бензинові або дизельні генератори, портативні електростанції, інші альтернативні установки для підтримання температурного режиму в холодильниках. Переконайтесь, що в вашому холодильнику та морозильній камері є термометри, які в разі відключення електроенергії покажуть температуру в холодильних установах, щоб допомогти вам визначити чи безпечні харчові продукти. Якщо електроенергія була відключена на 4 години, охолоджені харчові продукти  будуть в безпеці, якщо не відкривати дверцят в холодильнику, коли живлення знову увімкнеться.

                Не підлягають подальшій реалізації продукти  що швидко псуються                              / наприклад, мясо, птицю, морепродукти, молоко/ які зберігаються  більше                4 год. без  дотримання належного температурного режиму.

 Будьте відповідальними, бережіть себе і оточуючих.

 

                                                     

Ємільчинське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь