A A A K K K
для людей із порушенням зору
Барашівська громада
Житомирська область, Звягельський район

Дата: від до Скинути

Прийом громадян обмежено!

Прийом громадян обмежено!

УВАГА!!! Відповідно до рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Барашівської сільської ради від 17.03.2020 року та з метою запобігання поширення респіраторних інфекцій, викликаних коронавірусом COVID-19 та з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року "Про запобігання поширенню на території України COVID-19", з 17.03.2020 по 03.04.2020 встановлено обмежений прийом громадян в Барашівської сільській раді. У разі нагальної потреби, консультації можна отримати з 9.00 год до 18.00 год за виключенням обідньої перерви з 13.00 год до 14.00 год. за телефонами (04149)61242, (04149)61252, через електронну пошту rada11255@ukr.net та офіційний сайт громади: https://barashivska-gromada.gov.ua/.  Просимо всіх жителів уникати перебування у людних місцях та прохання - без нагальної потреби не відвідувати установи, де може бути скупчення людей. При перших ознаках захворювання ТЕРМІНОВО звертатись до лікарів.

16:29 17.03.2020

Свято із задоволенням і не без користі

Свято із задоволенням і не без користі

У Барашах разом зі святкуванням дня села відбувся профінформаційний захід «Озвуч талант громаді». Під гаслом «Живи та працюй в Україні» свої таланти демонстрували місцеві жителі та запрошені гості. Милувала око виставка вишитих робіт місцевої майстрині Світлани Беляк. У святково прикрашеній залі учасники демонстрували жителям громади свої найкращі вміння: співали, грали на музичних інструментах, декламували поетичні твори та вітали присутніх із подвійним святом.

10:58 16.10.2019

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів – проекти рішень сільської ради

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів – проекти рішень сільської ради

Барашівська сільська рада повідомляє, що на офіційному веб-сайті сільської ради (https://barashivska-gromada.gov.ua/) в розділі «Документи - Регуляторні акти», відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» оприлюднюються проекти регуляторних актів

14:49 07.05.2019

Експерти Програми «U-LEAD з Європою» відвідали Бараші

Експерти Програми «U-LEAD з Європою» відвідали Бараші

17 квітня, з метою вивчення стану підготовки до створення ЦНАП, Бараші відвідали регіональні спеціалісти Західної групи Програми "U-LEAD з Європою" Станіслав Ющик, Ірина Корольчук та радник з муніципальних послуг Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування Віталій Римар.

12:39 19.04.2019

Депутати Барашівської ОТГ проти погодження продажу на аукціоні дозволів на видобуток бурштину у Барашах

Депутати Барашівської ОТГ проти погодження продажу на аукціоні дозволів на видобуток бурштину у Барашах

Депутати Барашівської сільської ради ОТГ звернулися до Голови обласної ради - Ширми В.В., депутата обласної ради - Довгополого Ю.Д., депутатів Житомирської обласної ради із проханням не голосувати за проект рішення обласної ради на 17 сесії VІІ скликання «Про погодження продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки, бурштину ділянки «Бараші» площею 311,9 га, яка знаходиться в Ємільчинському районі Житомирської області», щоби дати можливість розпоряджатися цими землями за межами населених пунктів самій громаді. Передача цих земель до ОТГ, відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 січня 2018 р. №60-р «Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад», запланована на листопад 2018 року. Депутати також звернули увагу на те, що дане питання не було погоджено з Барашівською сільською радою. В даний час на цих землях випасається громадська худоба і у випадку прийняття такого рішення, випасати її не буде де. Окрім того, мешканці громади занепокоєні можливим суттєвим погіршенням екологічної ситуації в регіоні. Окремо депутати звернулися до Народного депутата України - Литвина В.М. з проханням звернутися до депутатів Житомирської обласної ради, щоб ті не голосували за вищезазначений проект рішення.

10:00 17.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь